folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

İyi o zaman kimse müslümal olmak zorunda değilse neden zorunlu din kültürü dersi var ? Beynini yemişsin amk.

Dinlere inanmayan birisi olarak zorlama din dersinin yanlış olduğunu düşünüyorum, seçmeli olarak isteyenler alabilir.

çünkü burası müslüman bir ülke. almanyada öğrencilerin her ay 1 defa zorunlu kiliseye geziye götürüyorlar.

bu durumda din dersi almak istemiyorsan gidip kutupta yaşayacaksın götün donacak.

gelipte din dersi istemiyorum diye ağlamayacaksın.

Yanlışın var. Burası halkının yüzde 90'ı müslüman olan bir ülke.

Devlet müslüman değil.

Ülkenin tamamı müslüman değil.

15 sayfadır anlatmaya çalıştığımız ama bizi "ateyiz, dinsiz, kötü yola düşmüş" şeklinde ithamlayan "örümcek beyinlilerin" anlamadıkları noktlardan birisi bu.

İkinci anlatmak isteyip de anlatamadığımız nokta; madem çocuklara din eğitimi verilmek isteniyor. O zaman bütün dinlere eşit mesafede yaklaşılarak çocuklara aktarılmalı. 

Ha eğer derseniz ki "haşa olmaz biz islamı anlatacaz ecnebi gavur dinlerini anlatamayız" o zaman siz kendi inançlarınızı, dogmalarınızı başkalarına aşılamaya çalışan (beyin yıkamaya çalışan) insanlarsınız. Aynı şey daha tanrı kavramını kavrayamayan bir çocuğa "allah yok" diyen ateist için de geçerli.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yahudilerin ve hıristiyanların ülkelerindeki okullarda din dersleri zorunludur.

hatta el becerisi dersinde demirden haç işareti yaptırıyorlar. puan veiryorlar. kiliseleri her ay gezdiriyorlar ve bu zorunlu.

türkiyede müslüman olmak zorunlu değil. din dersi zorunlu sadece. din hakkında eğitimi olsun diye o dersi vermek zorunda çocuğunuz.

burası müslüman bir ülke yaşamak istemeyn siktirsin gitsin  başka ülkede yaşasın. papua adasında yaşasın. 

gitsin yahudilerin ağız kokusunu çeksin. hristiyanların içinde aslını kaybetsin.

geri bir ülkeyiz ama değerlerimizi bozmadan kendi çapımızda kalitemizi arttırmaya çalışıyoruz.

ben şahsen dinle ilgili bir faaliyet göstermiyorum kimsede beni yargılamıyor. bol bol din dersi aldım ve hiçte beni olumsuz etkilemedi.

yani herkes zaten yaşamak istediğini yaşıyor. 

ülkedeki herşeye karşı çıkıyorsunuz peki kendi değerlerinizi neye göre yaşıyorsunuz onu merak ediyorum mk.

tayyip cumhur başkanı olduğu günden beri göt korkunuz çenenize vurmuş.

adam cumhur başkanı dağılın :D

türkiyede müslüman olmak zorunlu değil. din dersi zorunlu sadece. din hakkında eğitimi olsun diye o dersi vermek zorunda çocuğunuz.

İyi o zaman kimse müslümal olmak zorunda değilse neden zorunlu din kültürü dersi var ? Beynini yemişsin amk.

Dinlere inanmayan birisi olarak zorlama din dersinin yanlış olduğunu düşünüyorum, seçmeli olarak isteyenler alabilir.

müslümal deyince ne oldu lan? ne yaptın şimdi sen? sldkjffjk? söylesene?

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

vatan kurtarıldı mı beyler?

boşverin gitsin yav, kafanızı ağırıtmayın. çocuk falan yapmayın, yapacaksanız da güzel ülkeler var oralara gidin. çocuk yapacak bütçeniz varsa yurtdışına çıkmak daha mantıklı:)

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

O kadar konustuk konustuk ve cok sukur tasari kabul edildi :)))

Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.

Gözünüz aydın kardeşim :)))

Ateyiz kardeşlerinin çözümü hazır, çatır çatır beyin göçü yapıyorlar, siz de kaderinize terk ediliyorsunuz, geleceğiniz de kapkaranlık ;)

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

postlarınıza cevap vermeyeceğim. çünkü din dersi teklifi kabul edilmiş.

adam cumhur başkanı ve öttürüyor. işinize gelirse beyler.

atatürk ile ilgili zorunlu dersleri almak istemeyenlere veya osmanlı tarihimizin dersninin alınmasına karşı çıktıp ağlıyorsunuz.

şimdi gelip burada laf cambazlığı ile zorunlu din dersine çamur atmayın. 

geçen bir psikolog arkadaşım bir hastasının sürekli rüyasında tayyibi görüyormuş üstüne yağlı jop ile koşarken :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.

Ateyiz kardeşlerinin çözümü hazır, çatır çatır beyin göçü yapıyorlar, siz de kaderinize terk ediliyorsunuz, geleceğiniz de kapkaranlık ;)

Zodiac tarafından 07/Ara/14 01:09 tarihinde düzenlenmiştir

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

:d

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

Eywallah genc :) Hak dini islama senide bekleriz islam karanliga dogmus gunestir. Sonunuz zaten karanlik ama aydinlamamiz bu karanlikla baslicak.

Din dersi zorunlu oldu beyin gocu olacaksa sinir kapilari hava yollari vs vikide mevcut bay bay hepiniz bay bay loliniz der otururuz.

Sizin mantiktan gidersek ateyizler din dersini istemicek kaldiralim eywallah

kurt TURK tarihi istemicek eywallah 

Yobaz ibneler ATATURK u istemicek eywallah

Ecnebiler TURK bayragini istemicek onada eywallah 

ama sistem bu sekilde degil burasi TURK ISLAM cografyasi TURK halkinin cogunlugu MUSLUMAN o yuzden ATAM i istemeyn yobazlarda TURK tarihini istemeyenlerde sike sike okuyup gorecekler bundan sinava girecekler.

Siz degerli ateyiz kardeslerimizde din dersini gorecekler inanirsin inanmazsin o ayri konu seni baglar.

Inanmasinda fayda var koru korune baglanmasin islami ogrensin sorgulasin aklinda suphe kalmasim.

Vatan topragi kutsaldir don dersi icin terkedilmez ateyizler. :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

18 Sayfa teklife karşı çıkmış bi yığın okuma yazma özürlü adam var bu tahribatta. O kadar eğitimci var bi tanesi de çıkıp açıklamamış bu sazanlara. Ben bari açıklayım "Bilale açıklar gibi"

Zorunluluk öğrencilere değil zeki arkadaşlarım benim. Zorunluluk okullara. Meb ve Özel okullara bu dersi verme zorunluluğu getiriliyor. Çünkü %99 u müslümanım diyen bir ülkede, Allah Allah naraları ile kurtarılıp kurulmuş bir ülkede kimse kusura bakmasın islamiyet ön planda olmak zorundadır. Sizin gibi islamiyeti bilmeyen, 4 tane öpüşen başı kapalı görüp, 4 tane adam kesen sakallı Alahuekber diyen soytarı görüp atalarımızın 1000 yıldır iliklerine kadar yaşadıkları islamı aşağılayıp kendi özümüzü bırakıp batının yaşam şeklini, inanç kültürünü benimsemeye çalışan, ama "ben burdayım diye sırıttığını" fark bile etmeyen cahillerden bir bok olmaz. Forumlarda köşe yazarı olursunuz ancak. Tabi konuyu doğru yere açabilirseniz. 

Mümkünse artık bu zorunluluğun okullara getirilirdiğini, öğrencilerin bu dersi istemedikleri taktirde ilkokuldan lisesine kadar "dilekçe ile başvurup" muaf olma haklarının var olduğunu kas kafanıza sokun. Hepi topu 4 tane adamsınız ama müslümanlar azınlıktaymış gibi konuşuyorsunuz. İslam dinine hakaret etmekten vazgeçin. Tahribata kadar girmişler bu yobazlar diyen hıyara da söylüyorum, terbiyeni takın yoksa girecek daha çok yer buluruz.

Not : Sözlerim sadece saygıdan yoksun islam ve müslüman düşmanlarınadır. Diğerlerinden ettiğim hakaretleri okumak zorunda kaldıkları için çok çok özür diliyorum. Saygılarımla.. 

Çok özendiğiniz amerikan vatandaşları kadar saygılı olmayı bir türlü beceremeyeceksiniz. Sebebi de onlar gibi değilsiniz. Onlar gibi olmaya çalışıyorsunuz çünkü.

https://www.facebook.com/video.php?v=998157200213318&set=vb.161723033856743&type=2&theater

mfatihbodur tarafından 07/Ara/14 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

malum kesim ne zaman birşeye muhalif olunsa hemen almanya amerika örneklerini veriyor ve "çok özendiğiniz" gibi kelimeler eklemeyi de ihmal etmiyor.

ben genel olarak muhalif bi adamım (hem iktidara hem muhalefete muhalifim) ve çok merak ediyorum kim bu "amerikaya özenen muhalifler"?

bi bulsam sövcem fakat bulamıyorum. bulamıyorum fakat sürekli onlardan bahsediliyor demek ki varlar.

anladığım o ki malum grup kendi kafasında bi imaj çizmiş ve allahtan sonra en çok inandığı şey karşındakinin öyle olduğu. gözleri var görmezler kulakları var duymazlar. bu ayeti okuyunca bile durup "bi dakka lan acaba görmediğim birşey var mı" demezler. hemen karşısındakilerde ararlar eksiği gediği.

sonra niye dine karşısın. ben dine karşı değilim, ben dogmalara karşıyım. din de dogmaysa bu onun sorunu.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 52114 Toplam Mesaj: 411