Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi
-
attackatak bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıattackatak bunu yazdıDesiqner bunu yazdı
Sünneti reddet, hadisleri reddet ( sahih olanlardan bahsediyorum ) , alimleri yoksay, ilmi yoksay kendi kafana göre din uydur.Peygamberi sadece tebliğ etmiş haşa postacı gibi göstermeye çalışan kafa Kur'an peygamberinin verdiğini almamızı emrediyor.Kur'an-ı en güzel o anladı ve yaşadı.He ayet sun bana diyorsan buyur hocam.Öyle internette her sünnete uyana emevici bunlar , şirkci , akıllarını şeyhlerine satmışlar kafasıyla yaklaşmaya devam et.Böyle fitne çok çıktı ve hepside şimdi yerin dibinde bunlarda öyle olacaktır...
“Allah ve Resûlü bir işte hüküm verdiği zaman, erkek-kadın hiçbir mümin için kendi işlerinde seçme hakkı yoktur. Kim Allah’a ve resûlüne karşı gelirse apaçık bir sapıklığa düşmüş olur.” (Ahzab, 33/36)“Sizin için Allah’ın Resûlünde -alınacak- güzel bir örnek vardır.” (Ahzab,33/21)
“Ey iman edenler! Allah ve Resulü size hayat verecek hakikatlere sizi dâvet ettiğinde ona icabet edin...” (Enfal, 8/24),
“Peygamber size ne verirse onu alınız, o sizi neden men ederse onu terk ediniz. Allah’a karşı gelmekten sakınınız. Muhakkak ki Allah’ın cezası pek çetindir.”(Haşir, 59/7)
He hala herkese şirke girmiş gözüyle bakıyorsan Allah ıslah eylesin.Her zaman söylerim eğer ben yanlışsam Allah beni düzeltsin, sen yanlışsan seni düzeltsin.Selametle...Peygamber, Kuran'ın açıklayıcısı değildir. Peygambere insan üstü sıfatlar yüklemeye gerek yok. Kitap evrenseldir. O bir beşeriydi. Görevini yerine getirdi ve üzerimize olan vekilliği sona erdi.
-Onu aceleye getiresin diye dilini onunla hareketlendirme! Onu toplamak ve okumak bize düşer. O halde, biz onu okuduğumuzda, sen onun okunuşunu izle. Sonra onu açıklamak da bizim işimiz olacaktır.(Kıyame 16-19)
-Elif, Lâm, Râ. (Bu) öyle bir kitaptır ki, Bilge ve her şeyden Haberdar biri tarafından ayetleri sağlamlaştırılmış ve sonra da açıklanıp detaylanmıştır. Ki ALLAH'tan başkasına tapmayasınız. Kuşkusuz ben, O'ndan size bir uyarıcı ve bir müjdeciyim. (Hud 1-2)
Şu videoyu izlesin (Belki bir şeyleri farkeder) : https://www.facebook.com/video.php?v=847908495243759
Bunlar da olabilir =>
http://www.youtube.com/watch?v=FhRx1mgF2MI
sınav videosu çok saçma bir anoloji ama :D olmamış o.
alakasız-sonuç safsatası
Daniel-Koo tarafından 09/Ara/14 10:25 tarihinde düzenlenmiştir -
TorNaVida bunu yazdı
Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olmaz en azindan.
Dini ahlaki kuvvetli olanlar guvenilir ve saygili olur.
Simdi eminim aramizdaki ateist denen varliklar ve koministler ve tabiki muhalefetler musluman gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.
din eğitimi alsın hırsız tecavüzcü olmasın filan diyorsunuz da biri hapiste olmak üzere gördüşüm çoğu sapık hacı hoca olarak geciniyor sınırımızda allah diyorlar kelle kesiyorlar neyin kafasıdır bu peki ??? devletin başında şahsiyetler için ne demeli hepsi allah din diyorlar ama bizi düzüyorlar. sözde özde müslümanlık kalmadı müslümanlığın içine edildi çarpıtıldı herkes kendi emellerine alet etmeye başladı cevrede görüyoruz kapanan kızları makyaj yaparlar daracık tayt giyerler ellerine oje ne o dinimde müslümanım allahtan başka yolum yok kapanmak sevaptır acık olmak günahtır... bırakın ya herkes inancını özgürce yaşar okullarda dayatılamaz. dini olmayan insanlardanda saygı ve güven gördük dini olan insanlardan saygısızlık ve güvensizlik gördük. beyinsizlik şurdada var ilk okullara dini sokuyorlar ama turizm eğitiminde alkollü servisi kaldırıyorlar lan beyinsiz turizm cenneti olan bir ülke türkiye turizm için insan yetişririken zaten eksik değiştiriyorken bir üstüne daha eksik eğitimle yetiştiriyorsun alkol servisi eğitimi veriliyorsa nerene kaçıyor sen evinde rakıyı götürmüyorsan neyim ben işte ama bu millete mustahak sonra kalkmış osmanlıca diyor ecdadımız diyor lan beyinsiz ecdadın dediğin osmanlı işgal ettiği yabancı topraklardan aldığı hatunları düzüp düzüp yaptığı çocuklarla türediler hangisi yerliydi hepsi yabancıydı hangisi bizim ecdadımız lan ecdadımız yok bunu anlayın artık.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
sınav videosu çok saçma bir anoloji ama :D olmamış o.
alakasız-sonuç safsatası
bu arkadaşların yapmaya çalıştığı şey farklı bir şey mi :D
-Andolsun, biz bu Kur'an'da insanlara her türden örnekler verdik ki düşünüp öğüt alabilsinler. (ZUMER 27)
-Yemin olsun, biz, bu Kur'an'da, insanlar için her türlü örneği değişik ifadelerle gözler önüne koyduk. İnsan ise varlığın, tartışmaya en çok tutkun olanıdır. (KEHF 54)
-
PanxeR bunu yazdı
dersin adı : din kültürü ve ahlak bilgisi
sadece islamiyeti öğreten hocaların girdiği bir ders
öğretsene budizmi de , öğretsene hinduluğu öğret hıristiyanlığı göster müslümanlığı
hepsini öğret işini yap canımı ye.
çok güzel bir konuya değinmişsin.Ben varya kimse yanlış anlamasın çok istiyorum böle aşırı solcu anti müslim bir muhalefetin başa gelmesini. Sevdim için mi hayır . Bize dayatın osmanlıcayı yada din dersinin tam tersinin onlarada dayatılmasını istiyorum. Empatiden yoksunsunuz çünkü. Şuan bize dayatılan şeyler onlar mutlu ediyorsa sokayım sizin inancınıza diyesim geliyor.Bu ne biçim demokrasi.
ewet ewet herkes dindar olsun ki herkesi rahatça tokatlayabilsinler ( abi çalıyor ama müslümanlarıda koruyor haniiii )
VEXTA tarafından 09/Ara/14 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
attackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdı
Israrla ya anlamak istemiyorsun yada bile bile muhabbeti başka bir doğrultuya çekmeye çalışıyorsun. Bekleyelim ve görelim.
Daniel-Koo'nun burada bahsettiği hırsızların elini kesmekle ilgili ayetten bahset de öğrenelim. Ayette kesin yazıyor, bu murit kesmek yok diyor.http://www.tahribat.com/Forum-Anaokulu-Ve-Ilkokula-Zorunlu-Din-Dersi-202505/31/#2512519
-
mfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdı
Israrla ya anlamak istemiyorsun yada bile bile muhabbeti başka bir doğrultuya çekmeye çalışıyorsun. Bekleyelim ve görelim.
Daniel-Koo'nun burada bahsettiği hırsızların elini kesmekle ilgili ayetten bahset de öğrenelim. Ayette kesin yazıyor, bu murit kesmek yok diyor.http://www.tahribat.com/Forum-Anaokulu-Ve-Ilkokula-Zorunlu-Din-Dersi-202505/31/#2512519
Ben bunu dedikten sonra araştırdın mı peki?
Türkçe meali okursan "kesin" diyo tabi. Fakat olayın aslı farklı.
-
http://www.nadirkitap.com/hezar-esrar-kitap35560.html
Kitabın yazarı 1826 yılında Tıbhane Nazırı olan Mustafa Behçet Efendi.
M. Behçet Efendi, bilim tarihi yazarları tarafından Osmanlılar’da modern bilimin öncülerinden kabul edilir..
Osmanlı, 1800’li yıllardan itibaren bir dizi siyasi sosyal reformlara girişir. Bu öncü Batılı kurumların en önemlilerinden biri de Tıbhane Nazırlığı’dır.
Mustafa Behçet Efendi Tıbhane nazırıdır.
M. Behçet Efendi Hezâr Esrâr (Bin Sır) adlı kitabının 711. sırrı olarak deneysel-laboratuar çalışmasını şöyle takdim eder:
“Bir tavuk yumurtasını kaynatınız. Eğer gözlerinizi kaynayan yumurtaya dikerken, diğer elinizle hayalarınızı (..şaklarınızı) tutuyorsanız, katılaşmakta olan yumurta katılaşmaz..”
Üstelik M. Behçet Efendi bu deneyi bilimsel olması için şahitler huzurunda gerçekleştirir.
M. Behçet Efendi’nin bir deneyi daha:
“Kulağınıza pire kaçmışsa, hangi kulağınıza kaçmış ise, o taraftaki hayanızı kavice sıkın, pire kulağınızdan kaçar…’
Zorunlu din dersi, osmanlıca...
Şunu istiyorum bu kitap gibi faciyaların günümüze getirilmesini :) ama saklanmamasını.
-
Daniel-Koo bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdı
Hacc 16. ayette kuranın apaçık indirildiğini yazıyor, olayın aslı nedir hocam.
Attackatak müridden bekliyorum bakalım nasıl açıklayacak. Zir-a yaptığı tüm tartışmalar hadiscilere karşı. Ateistlere karşı yada farklı görüşlere karşı ağzından tek kelime çıkmıyor. Tek savaşı hadisçilerle.
-
mfatihbodur bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdı
Attackatak müridden bekliyorum bakalım nasıl açıklayacak. Zir-a yaptığı tüm tartışmalar hadiscilere karşı. Ateistlere karşı yada farklı görüşlere karşı ağzından tek kelime çıkmıyor. Tek savaşı hadisçilerle.
Onlara karşı da cevapları vardır merak etme de, konumuz o değil.
"Ap-açık indirdik" diyor evet, işte olayda burada. Hocam kur'anı meal ediyorsan, böyle kritik kelimelerde takıldığın an yapılacak iş o kritik kelimenin kurân'da tüm surelerde nasıl kullanıldığına bakmandır.
Eğer, attackattack cevap vermezse, sana bir video atacağım. Videoyu izledikten sonra orada geçen mevzuuyu kur'an'da bi doğrula. Filtrele, gör. :)
-
mfatihbodur bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıattackatak bunu yazdı
-Biz onu, böylece açık seçik ayetler halinde indirdik. Kuşkusuz, Allah, dilediğine/dileyene kılavuzluk eder. (HACC 16)
hocam tam olarak neresini anlamadın bilmiyorum. bi çok yerde "biz bu kitapta insanlar için her türlü örneği verdik" ve "bu detaylandırılmış bir kitaptır" diyor.
Şu bir gerçek ki Ateistler kendi inancına/inançsızlığa benim dinimi alet etmiyor. Hem neden onlara düşmanlık duyayım ki? Din de zorlama yoktur. Allah, dilediğine/dileyene kılavuzluk eder.
Ama sizler? Kendi oluşturduğunuz dine İslam adını vermişsiniz ve Müslüman kimliğini kullanarak müşriklik ediyorsunuz.
Kitap bize uzaya çık diyor. Yeryüzünü araştır, gökyüzünü araştır diyor. İlim sahibi ol ve sonra bu dini ve beni SORGULA diyor. Mucizelerimi araştırın diyor.
Sizin aksinize "elmanın üzerinde Allah yazıyor", "aslan Allah diyor tarzı" şeyleri örnek göstermiyor. Saçı, sakalı tartışmıyor hatta örneğini bile vermiyor.
-ALLAH yanında, yaratıkların en kötüsü, akıllarını kullanmayan sağır ve dilsizlerdir. (Enfal 22)